6999962908 ΘΕΣΗ ΚΟΥΤΟΥΜΑΤΣΑ, ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Κόρινθος tzortzisdimitris@hotmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρεία ΤΖΩΡΤΖΗΣ εδρεύει στη Κόρινθο - Κορίνθιας και έχει μια αξιόλογη και δυναμική παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου εδώ και πολλά χρόνια.
Διαθέτει μια πλήρως οργανωμένη και άρτια εξοπλισμένη κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων. Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων  και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό

 

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. 

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό.
Αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευών αλουμινίου, είτε για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο με συνέπεια στην παράδοση του έργου.

 

 

 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα νέας γενιάς ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την ασπίδα στο θόρυβο, την ικανοποίηση στην απαίτηση για ποιότητα, μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητική άποψη και την τέλεια λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα και αισθητική, με εφαρμογή ποικιλίας σχεδίων που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Με πλήρη επαγγελματισμό & συνέπεια αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σιδήρου σε οτι διάσταση θέλετε. Οι δικες σας απαιτήσεις και η δική μας εμπειρία εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να εξετάσουμε μαζί σας το δικό σας έργο και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η διαδικασία των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τη μελέτη, την κατασκευή ή την αντικατάσταση συστημάτων αλουμινίου και σιδήρου ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ